nieuws

16
Jan 13

Speciale Powertraining (tegen pesten)

In de handboeien!

Deelnemers wordt in de boeien geslagen door Powerkid!

Vandaag mochten de kids in de Powertraining (oa tegen pesten) meedoen met een speciale arrestatie training van de HTM.

Ze mochten als eerste helpen met de warming-up van alle htm controleurs die, getraind werden in arrestatie technieken. De deelnemers moesten in kringen rond rennen en voorkomen dat ze door de kinderen werden getikt. Daarna leerden ze de procedure en commando's die er bij een aanhouding gebruikt moeten worden. Benen spreiden, armen spreiden, op je knieen etc. Natuurlijk werden ze ook zelf een keertje in de boeien geslagen!

In de volgende les gaan we ontdekken hoe je lichaamstaal en je stem effectief kan inzetten.

Meer informatie: Powertraining voor Kids!
Aanmelden voor een proefles?: Aanmelden
09
Jan 13

De Sporttuinen Schilderswijk en Duindorp willen meer (Anti Pesten) Powertraining

De Powertraining (tegen o.a. pesten) op de basisschool "Het Startpunt" in de schilderwijk en "De Tweemaster" in Duindorp is een succes. Van verschillende basisscholen verspreid rond deze scholen komen leerlingen naar de Powertraining die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij hebben net de eerste periode van 10 weken afgesloten en gaan ook in 2013 weer trainingen geven. De laatste les konden de leerlingen aan hun ouders demonstreren wat ze allemaal geleerd hebben. Sommige ouders deden zelf ook mee!

09
Jan 13

MMA Sportintroductie workshops Stanislas College Den Haag afgerond

Voor leerlingen van de opleiding Sport en Bewegen van het Stanislascollege in Den Haag hebben wij 4 MMA trainingen verzorgd. Doel van de trainingen is om leerlingen beter bekend te maken met de vele facetten van het MMA.

MMA staat voor Mixed Martial Arts. MMA is één van de snelst goeiende vechtsporten van het moment. De leerlingen hebben kennis gemaakt met (olympische)sporten als Judo, Worstelen en Brazilian Jiu jitsu in combinatie met Boksen en Kickboksen.

De training vonden plaats in de nieuwe sportschool van Team de Jager, waar wij ook de reguliere MMA trainingen geven.

28
Aug 12

Start sport en coachingstraject

Na een proefperiode van een jaar heeft Stichting Mytikas besloten de samenwerking tussen Social Sport Dynamics te intensiveren. Deze stichting heeft een uniek programma ontwikkeld waarin vroegtijdig schoolverlaters worden gestimuleerd en begeleid om terug te keren naar school. Wij bieden hierin ondersteuning in de vorm van sport en coaching.
27
Aug 12

Nieuwe Powertrainingen!

Social Sport Dynamics start in september met Powertrainingen in Duindorp en de Schilderswijk. De sporttuinen in Den Haag zijn een super goed initiatief om kinderen direct vanuit school te stimuleren om te gaan sporten. Wij zijn dan ook trots dat wij ons steentje daaraan mogen bijdragen.

More Articles...

Page 1 of 2

<< Start < Prev 1 2 Next > End >>