02
Sep 11

Workshop Kracht & Zelfvertrouwen

Alléén in de voorjaarsvakantie!

Superleuke workshop voor kinderen van 7 -12 jr
In deze training maken kinderen kennis met diverse judo- en kickbokstechnieken.
Daarnaast doen de kinderen sportieve (rol)spelletjes die de kinderen helpen kracht & zelfvertrouwen uit te stralen.

Lees verder...
09
Jan 13

De Sporttuinen Schilderswijk en Duindorp willen meer (Anti Pesten) Powertraining

De Powertraining (tegen o.a. pesten) op de basisschool "Het Startpunt" in de schilderwijk en "De Tweemaster" in Duindorp is een succes. Van verschillende basisscholen verspreid rond deze scholen komen leerlingen naar de Powertraining die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij hebben net de eerste periode van 10 weken afgesloten en gaan ook in 2013 weer trainingen geven. De laatste les konden de leerlingen aan hun ouders demonstreren wat ze allemaal geleerd hebben. Sommige ouders deden zelf ook mee!

09
Jan 13

MMA Sportintroductie workshops Stanislas College Den Haag afgerond

Voor leerlingen van de opleiding Sport en Bewegen van het Stanislascollege in Den Haag hebben wij 4 MMA trainingen verzorgd. Doel van de trainingen is om leerlingen beter bekend te maken met de vele facetten van het MMA.

MMA staat voor Mixed Martial Arts. MMA is één van de snelst goeiende vechtsporten van het moment. De leerlingen hebben kennis gemaakt met (olympische)sporten als Judo, Worstelen en Brazilian Jiu jitsu in combinatie met Boksen en Kickboksen.

De training vonden plaats in de nieuwe sportschool van Team de Jager, waar wij ook de reguliere MMA trainingen geven.

27
Aug 12

Nieuwe Powertrainingen!

Social Sport Dynamics start in september met Powertrainingen in Duindorp en de Schilderswijk. De sporttuinen in Den Haag zijn een super goed initiatief om kinderen direct vanuit school te stimuleren om te gaan sporten. Wij zijn dan ook trots dat wij ons steentje daaraan mogen bijdragen.

More Articles...

Lifecoaching risicojongeren

i.s.m. Stichting Mytikas. image

Social Sport Dynamics, heeft een uniek programma voor jongeren ontwikkeld waarin vechtsport i.c.m. sociale vaardigheden wordt gegeven. Ben je zo stoer om te knokken? Wees dan ook zo stoer om te vertellen wat je dromen zijn, je passie, jouw toekomst.

Lees verder

Join us!